Ξεχάσατε πότε πρέπει να κάνει ο μικρός σας φίλος το επόμενο εμβόλιο?

Μην ανησυχείτε...

Το ιατρείο μας εφαρμόζει εδώ και χρόνια  τη μέθοδο της Έγκαιρης Ειδοποίησης, είτε στο mail σας, είτε με sms και σας υπενθυμίζει, τουλάχιστον δυο εβδομάδες πριν,για το επόμενο ραντεβού σας!

 

Και μην ξεχνάτε,πάντα υπάρχει μια θέση PARKING ΔΩΡΕΑΝ για εσάς!

 

 

 

 

Η ηλεκτρονική ταυτοποίηση είναι απαραίτητη και νομικά επιβεβλημένη (ιδίως για ταξίδια στο Εσωτερικό και το Εξωτερικό) και γίνεται στο Ιατρείο μας, με τη μόνιμη τοποθέτηση Μικροτσίπ στο ζώο σας, με τρόπο εντελώς ανώδυνο. 

Έτσι σε περίπτωση που ο μικρός σας φίλος χαθεί, θα ειδοποιηθείτε αμέσως για να τον παραλάβετε.

Αν δεν έχει ταυτοποιηθεί τότε θα θεωρηθεί αδέσποτο και ίσως να έχει μια τύχη που δεν του αξίζει!

 

​ Η Ρέα Παταλίδου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. 

Ζεί στην Ελλάδα από το 1965. 

Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ  ενώ απέκτησε την ειδικότητα της Υγιεινολόγου κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών.

Ασκεί το κτηνιατρικό επάγγελμα ως ιδιώτης στη Γλυφάδα από το 1981.

Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Χρήστο Μπίρο και έχουν μια κόρη, την Αικατερίνη Μπίρου, Πτυχιούχο  της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Η Κατερίνα Μπίρου αποφοίτησε από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2017. 

Μεγαλωμένη σε συνεχή επαφή με τα ζώα, αγάπησε την επιστήμη της κτηνιατρικής και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φροντίδα των ζώων συντροφιάς.

 Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Οργάνωσης Φοιτητών Κτηνιατρικής (IVSA) για δύο συνεχόμενες χρονιές. Μέσω της IVSA, οργάνωσε και παρακολούθησε συνέδρια στοχεύοντας στην περαιτέρω εκπαίδευση των φοιτητών και την πρόοδο της κτηνιατρικής επιστήμης.

 Η ίδια, εκπαιδεύτηκε σε 4 κτηνιατρικά κέντρα στην Αθήνα και για δυο μήνες στην πανεπιστημιακή κλινική της Βαρκελώνης στο Universitat Autonoma de Barcelona (UAB), κάνοντας πρακτική στο τμήμα Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς.

  • Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά!

 

 

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?